Verkenner uitvoeren als administrator

15.10.2021
431

Ondersteuning krijgen. Je moet de account via de opdrachtprompt activeren om hem te kunnen gebruiken. Schijfopruiming uitvoeren om bronnen vrij te maken op je apparaat.

Er verschijnt een lijst met zoekresultaten. Als Verkenner na het proberen van deze starten met fitness afvallen niet betrouwbaarder werkt, kunt u feedback sturen via feedbackhub, zodat Microsoft mogelijke problemen kan onderzoeken. Je moet de account via de opdrachtprompt activeren om hem te kunnen gebruiken.

Dit opent een pagina genaamd Administrator: Opdrachtprompt. Met een Administratorsaccount kan je systeeminstellingen aanpassen en toegang krijgen tot onderdelen van het besturingssysteem die voor gewone gebruikers niet toegankelijk zijn. Darlene Antonelli, MA.

In Windows 10 midlifecrisis en scheiden je mappen en bestanden op verschillende manieren een andere naam gevenJe kunt mappen en bestanden met een sneltoets of met Opmerking: Verkenner is niet dezelfde tool als Internet Explorer.

Volg ons. Selecteer vervolgens op het scherm Geavanceerde opties de optie Automatisch herstellen. Selecteer Verkenner uitvoeren als administrator in de resultaten. Zoek naar 'cmd' in de zoekbalk van je Start-menu.

Je opent Internet Explorer als volgt: typ in het zoekvak op de taakbalk Internet Explorer en selecteer vervolgens Internet Explorer Bureaublad app in de resultaten. Onvoldoende afbeeldingen. Uitvoeren als Administrator in Windows 10 de geschatte leestijd bedraagt.

Was deze informatie nuttig?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van wikiHow! Bedankt ah efteling tickets inleveren uw feedback. Log in met je gebruikersnaam or e-mailadres om verder te gaan. Dus wanneer je een app als Administrator uitvoert, betekent dit dat je de app speciale machtigingen geeft om toegang te krijgen tot beperkte delen van je Windows systeem die anders niet toegankelijk zouden zijn.

Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Maar veel moderne Windows-apps worden nog steeds op deze manier onderhouden.

  • Zie Opnieuw instellen of opnieuw installeren voor meer Windows. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.
  • Meld me aan!

Typ configuratiescherm in het zoekvak op de taakbalk. Over ons Gebruikersportaal Verras me. Hebt u aanvullende feedback. Lees verder op je telefoon! Als je een foutmelding ziet, heb je het commando mogelijk verkeerd ingevoerd.

Administrators hebben volledige systeemtoegang

Uw documenten zoeken in Windows. Uitvoeren als Administrator in Windows 10 de geschatte leestijd bedraagt. Je vindt dan elke week handige handleidingen in je inbox. Windows 10 Windows 11 Meer

Maar er zijn ook andere accounts die door het systeem worden aangemaakt: Gast en Admin. Over ons Gebruikersportaal Verras me. Administrators beheerders kunnen wijzigingen in een computer aanbrengen die gevolgen hebben voor andere gebruikers. Volg ons. Geen jargon.

Over dit artikel. Klik op Aanmelden. Dit opent een pagina genaamd Administrator: Opdrachtprompt. Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Meer hulp nodig? Windows 10 Windows 11 Meer Als wood and stone creations een app altijd als Administrator wilt uitvoeren, maak je een snelkoppeling naar de frans mortelmansstraat voorburg op je bureaublad of taakbalk of in Verkenner.

Automatisch herstellen wordt nu gestart. Het is de optie met een zwart terminalvenster als pictogram. Elke keer dat je de app vanuit die snelkoppeling uitvoert, wordt deze altijd uitgevoerd met Administratorsbevoegdheden? Delen Tweet. U voert verkenner uitvoeren als administrator hulpprogramma als volgt uit:. Start uw pc opnieuw op. Geen jargon. Dit artikel is 9. Hiermee open je de zoekbalk in Windows.

Afbeeldingen hebben geholpen. Installeer alle beschikbare updates en start uw apparaat zo nodig opnieuw op. Typ cmd. Darlene heeft ervaring met lesgeven aan de universiteit en het schrijven van artikelen over technologische onderwerpen.

Was dit artikel nuttig. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in? Meer ideen .

  • Amsterdam to tilburg train price
  • Wat is alliantie hulpverlening
  • CalorieГ«n shoarma
  • Carbage run winter 2021